Besøg os i Svendborg

Prøv vores showroom i Svendborg.

Vi har flotte kunstgræs produkter på display.

Ring, hvis du ønsker at booke et møde eller rådgivning.

….

Clock golf ( Begrænset parti )

ClockGolf kan anlægges i alle forbindelser og henseender. ClockGolf’s dekorative urskive er udformet i eksklusivt håndhugget granit, og kan tilpasses enhver have, så den falder naturligt ind. Ligeledes kan virksomheder, hoteller og golfklubber mv. gøre brug af ClockGolf’s øjenfaldende og eksklusive design, og gøre den til en del af deres kultur.

En elegant træningsbane der både byder på hygge for alle aldersgrupper og ikke mindst konkurrence og underholdning for dig og dine gæster. Alle kan være med til spillet, selv børnene, samtidig med at alle bliver udfordrede, hvad enten de er garvede golfspillere eller ej.

Clock golf er en ideel måde at træne sine korte putts. Som det ses på billedet, så er hullet ikke placeret i midten, hvilket vil sige at du træner en ny distance for hvert sted du står.

Produktet er udført i eksklusive materialer og den bedste kvalitet af kunstgræs på det danske marked. Selve urskiven er lavet af håndhugget granit og tallene 1 til 12 er sandblæst i granitten. Selve ”urskive”-stenen fås i en sort (Black Galaxy) eller grå (China Dark Grey) højglanspoleret granit.

Clock golf har en dimension på 4,40 meter i diameteren.

HISTORIE

​Spillets historie

​I 1800-talllet begyndte golfspillet for alvor at brede sig i Storbritannien, hvor anlæggelsen af ”nymodens” jernbaneskinner gjorde det muligt for en billig penge at bringe borgerskabet ud til de ofte fjerntliggende golf-links. Men samtidig havde Englands overklasse behov for at dyrke dette charmerende spil på en mere intim og knapt så anstrengende måde.

​En ukendt, men kreativ, person fandt på at indrette en ”Green” formet som en urskive med 12 startsteder svarende til dagens timer. Golf-hullet blev placeret tilfældigt på ”urskiven”, således, at afstanden til hullet fra de 12 teesteder alle var forskellige.

​Især i de adelige slotsparker på blev, der etableret ”Clock-Green”s, og det blev en yndet beskæftigelse for disse adelige at spille ”Clock-Golf”.

En af Dronning Victorias yngre sønner, Hertugen af Connaught, var ivrig golfspiller, og hans datter Prinsesse Margaretha slægtede sin far på, når det gjaldt denne sport. Og naturligvis ”smittede” hun sin forlovede – og senere ægtemand – Kronprinsen af Sverige, så han blev ligeså bidt af golf som sin britiske familie.

Et af kronprinseparrets børn var Ingrid, den Ingrid som senere blev en af Danmarks populæreste dronninger. Som bekendt var hun også meget optaget af golfspillet, og da hun tog sommerophold på Gråsten Slot, indrettede hun her den første danske ”ClockGolf”. Et sted hvor hun give sine børn og børnebørn de første instruktioner i ”det ædle spil”.

​For nogle år siden blev der anlagt en ”ClockGolf” i forbindelse med Danmarks Golfmuseum, så enhver gæst på Munkebjerg Hotel med udsigt over Vejle Fjord kan prøve denne sjove og underholdende form for golf.​

Putting green

Det er ikke altid muligt at tage på golfbanen, men du kan få mulighed for at putte i din egen have. En puttinggreen kan anlægges på mange forskellige måder og i mange forskellige størrelser, så der er ingen krav til din have. Med en puttinggreen kan du også træne det korte spil, både chipping og pitching, som hurtigt vil kunne ses på dit golfhandicap.

Adventure & Mini golf

Adventure golf er en sjov aktivitet for hele familien og er en god måde at tiltrække nye gæster til golfklubben. Det er muligvis en af de bedste måder at få små børn interesseret i golf i en tidlig alder.

Man kan designe en adventure bane i lille såvel som stor skala og få nogle af de mest ikoniske golfhuller i mini format. Vi kan installerer en adventure bane, der hvor du har plads tilovers. Vi rådgiver gerne, men i sidste ende er det dig der bestemmer tema og hvilke attributer der skal være på banen, såsom broer, bump, sand og vandløb. Vi ønsker at adventure banen komplimentere det omkringliggende landskab og tilføjer samtidig nogle fede features, som skaber et fedt look og skaber ekstra underholdning for gæsterne.

Mini Golf

Mini golf byder på sjov træning af sin putting med forskellige udfordringer på hver hul man spiller. I vores design af mini golf baner oplever du en realistisk putting green med konturer, som giver dig underholdende og sjov træning med putteren. Samtidig har man også konkurrence momentet med – man kan både spille mod andre og kæmpe med sig selv.