Adventure & Mini golf

Adventure golf er en sjov aktivitet for hele familien og er en god måde at tiltrække nye gæster til golfklubben. Det er muligvis en af de bedste måder at få små børn interesseret i golf i en tidlig alder.

Man kan designe en adventure bane i lille såvel som stor skala og få nogle af de mest ikoniske golfhuller i mini format. Vi kan installerer en adventure bane, der hvor du har plads tilovers. Vi rådgiver gerne, men i sidste ende er det dig der bestemmer tema og hvilke attributer der skal være på banen, såsom broer, bump, sand og vandløb. Vi ønsker at adventure banen komplimentere det omkringliggende landskab og tilføjer samtidig nogle fede features, som skaber et fedt look og skaber ekstra underholdning for gæsterne.

Mini Golf

Mini golf byder på sjov træning af sin putting med forskellige udfordringer på hver hul man spiller. I vores design af mini golf baner oplever du en realistisk putting green med konturer, som giver dig underholdende og sjov træning med putteren. Samtidig har man også konkurrence momentet med – man kan både spille mod andre og kæmpe med sig selv.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *